Refurbishment

Voor uw kantoorinrichting helpen wij u graag verder. Ook als het gaat om duurzame oplossingen die goed zijn voor mens en milieu.

Wanneer de gelegenheid zich voordoet, leveren wij kantoorinrichting binnen het kader van de circulaire economie. Dit houdt in dat we producten een voortdurende cyclus bieden, waarbij grondstoffen worden omgevormd tot eindproducten en uiteindelijk weer tot nieuwe grondstoffen.

Herbruikbaarheid en recycling van producten zijn vanzelfsprekend essentieel maar we hechten ook veel waarde aan het refurbishen van producten. Door deze op te knappen en aan te passen, krijgen ze een tweede leven en worden ze langer gebruikt in plaats van weggegooid. In al deze benaderingen streven we ernaar afval te verminderen zodat de vraag naar nieuwe grondstoffen wordt beperkt.

Wanneer we herbruikbaar refurbished meubilair aanbieden, controleren we vooraf zorgvuldig de kwaliteit van het product. Indien nodig worden de producten gerepareerd of aangepast volgens uw wensen.

Tevens stellen we refurbished meubilair beschikbaar aan maatschappelijke organisaties, wat resulteert in een win-win situatie. De klant kan van hun gebruikt meubilair af waardoor de maatschappelijke organisatie niet hoeft te investeren in nieuwe meubels en er geen afval ontstaat.

Voor de maatschappelijke leveringen werken wij samen met Betrokken Ondernemers Breda.

Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden voor herbruikbaar refurbished meubilair.

Aanwezige opties op zoek naar een 2e leven...

2Bworking  projectinrichting     |     Let’s  get  working 4 you

Contact

Joris Brands
info@2bworking.nl
+31 6 21896383

Adres

Casopijnhof 15
4817 MM Breda
+31 76 8865117